Tot ce am astazi datorez videochatului la Manequeen

Videochatul este acea industrie care ofera tinerelor ambitioase o metoda de a se realiza. Fata de orice alt loc de munca, jobul de model ofera castiguri fabuloase, conditii excelente, program flexibil, o atmosfera geniala. Multe fete care fac videochat povestesc de faptul ca acest lucru le-a schimbat viata. Acesta este si cazul Anei, o tanara de 24 de ani care face videochat Manequeen de 2 ani si jumatate.

Buna, Ana. Ne spui si noua cum ai ajuns model de videochat?

Buna. Eu am stiut inca din timpul facultatii ca vreau mai mult de la viata decat joburile obisnuite din Romania. Lucram part-time si am avut parte de toate conditiile proaste din lume. M-am gandit ca lucrurile nu vor fi asa diferite la un program full-time si chiar nu aveam chef sa fiu blocata la un job pe care sa il urasc. De videochat stiam deja, pentru ca aveam colege care faceau. Asa ca, dupa ce am terminat facultatea, am inceput sa le intreb ce si cum. Una dintre ele facea videochat Manequeen si mi-a spus ca lucrurile sunt absolut minunate aici. Asa ca, dupa ce am facut si eu research, m-am dus la un interviu.

Ce parere aveai despre videochat inainte sa te apuci, si cum s-a schimbat aceasta acum?

Cred ca eram putin sceptica. pe de-o parte, vedeam cat de bine traiesc acele colege ale mele. Pe de alta, na, erau multe barfe legate de acest domeniu. Am avut noroc ca am pastrat, totusi, o minte deschisa. Nu judeca pana nu stii. Si am avut mare dreptate. Videochatul chiar nu este ce crede toata lumea. Cand faci videochat Manequeen, lucrezi cu contract si iti platesti toate taxele si impozitele. Munca nu este una usoara, un model trebuie sa faca eforturi pentru a avea castiguri mari, sa fie serioasa si implicata. Iar eu, in toti acesti ani, nu am facut nimic din ce nu m vrut.

Cum te-ai realizat facand videochat Manequeen?

Ei bine, in acesti 2 ani si jumatate m-am mutat singura intr-o zona centrala a Bucurestiului, am vazut cam toata Europa si o parte din Statele Unite si mi-am luat o masina. Pe langa asta, am putut in sfarsit sa imi cumpar absolut tot ce mi-am dorit, fara sa trbuiasca sa ma uit la eticheta cu pretul. Acum strang bani ca sa imi cumpar un apartament. E frumo sa stau singura, insa nu mai vreau stresul chiriei. Vreau un loc al meu. Iar la Manequeen, stiu sigur ca o sa realizez asta si multe altele!