Manequeen are acum certificare Jasmin!

Manequeen este un studio care s-a mandrit mereu cu faptul ca ofera modelelor conditii impecabile de munca. Pentru o tanara care face videochat, acestea consta in decoruri elegante, echipament performant, o echipa care sa le sustina mereu si, bineinteles site-ul potrivit. Site-ul de pe care lucreaza un model este foarte important, deorece exista site-uri bune si site-uri mai putin bune. Alegerea devine deci una care influenteaza sansele de succes. Celor de la Manequeen le place sa lucreze cu cei mai buni. De aceea, din aceasta luna, studioul are certificare Jasmin! Ce inseamna asta? Modelele de la Manequeen vor lucra de acum numai pe site-ul LiveJasmin.

Manequeen, studioul elegantei absolute, face parte din concernul Charm Group. Toate studiourile de sub aceasta umbrela s-au laudat mereu cu profesionalism absolut, iar aceasta certificare confirma acest lucru. Dupa cum stiti si voi, cei mai buni lucreaza mereu cu cei mai buni, iar Manequeen si Jasmin sunt, intr-adevar, cei mai buni. Acest parteneriat este, deci, unul perfect.

Ce iti ofera Manequeen, studio cu certificare Jasmin

Am tot vorbit de conditiile de la Manequeen, dar in ce consta acestea, de fapt? Ei bine, la Manequeen ai parte de training 24/7, ca timpul tau pe Jasmin sa fie unul productiv si sa te aduca in top. Trainerele noastre te vor invata exact ce trebuie sa faci pe site pentru a-ti creste castigurile in fiecare perioada. Ti se vor oferi cursuri de engleza, sedinte foto-video si machiaj-profesionist, toate gratuite. Decorurile din camere sunt glam, iar echipamentul este de ultima generatie pentru ca stim cat de importante sunt imaginea si tehnologia pentru un model videochat.

Faptul ca avem certificare Jasmin arata clar succesul modelelor noastre pe aceasta platforma. Daca nu ne crezi, poti oricand sa le intrebi pe ele ce incasari au. Noi iti putem spune ca media este de 5.000$, iar modelele de top ajung si la 11.000$ pe luna. vino si tu la Manequeen pentru a face parte din cea mai tare echipa, cu certificare Jasmin!