Manequeen m-a ajutat sa am mai multa incredere in mine!

Salut. Eu sunt Mihaela si am 23 de ani. Sunt model de videochat de aproape un an la Manequeen Studio si pot sa spun, cu cea mai mare sinceritate, ca acest job m-a ajutat enorm. Pe langa faptul ca am obtinut independenta financiara si m-am mutat singura, am capatat mai multa incredere in mine de cand am un job videochat Manequeen. Echipa de aici este una minunata, care m-a sustinut mereu in tot ceea ce am vrut sa fac. Am crescut foarte mult de cand m-am angajat la ei si stiu ca o sa o fac in continuare.

Ca sa o luam cu inceputul, eu m-am apucat de videochat pentru ca imi doream foarte mult sa nu ma mai bazez pe ai mei pentru orice. Este foarte important pentru mine sa am banii mei, cu care sa ma descurc singura. Videochatul parea cea mai buna metoda ca sa obtin asta cat mai repede. Auzisem de castigurile fabuloase ale fetelor si am inceput sa ma interesez de studiouri. Am alfat de job videochat Manequeen de la niste reclame pe Facebook. M-am programat la un interviu si inca de atunci mi-am dat seama ca acesta este locul in care vreau sa lucrez.

Sunt recunoscatoare jobului si echipei de la Manequeen

A fi model la Manequeen inseamna foarte mult pentru mine. Inca de cand am venit la acest studio m-am simtit incredibil de confortabila si respectata. Echipa extraordinara m-a ajutat sa ma integrez imediat si sa invat tot ce aveam nevoie. Jobul de la Manequeen mi-a mai oferit ceva absolut nepretuit insa, pe langa stabilitate financiara: increderea in sine.

Nu pot spune ca eram o persoana foarte timida inainte, insa cu siguranta nu eram nici incredibil de increzatoare. Tindeam sa ma intreb mereu daca ce fac e bine. Ei bine, dupa ce m-am apucat de job videochat Manequeen, am inceput sa scap de timiditate. Este dificil sa nu ai incredere in tine cand jobul tau inseamna sa stai online si sa interactionezi cu zeci de admiratori in fiecare zi. Am invatat sa vorbesc cu oricine despre orice, sa am tinute impecabile si un machiaj superb. Acum stiu ca ma pot descurca in orice situatie si imi pun mereu in evidenta calitatile. Multumesc, Manequeen!