Cum sa ai succes in videochat: sfaturile unui model Manequeen

Salut. Ma numesc Alina, si sunt model videochat de 3 ani de zile. Lucrez la Manequeen, studioul elegantei absolute din Bucuresti. In acesti ttrei ani, am invatat foarte multe lucruri. Si acum imi aduc aminte de cum eram la inceput: timida, fara nicio idee despre cum functioneaza jobul asta. Am avut marele noroc sa fiu sustinuta de o echipa extraordinara, care m-a jutat sa cresc si sa ma dezvolt. Primesc multe intrebari de la modelele noi, care vor sa stie care este secretul incasarilor mari: cum sa ai succes in videochat. Ei bine, nu cred ca exista un secret, dar cu siguranta exista cateva sfaturi pe care le puteti urma.

Stai online cat de mult poti

Pe foarte multe site-uri, este important sa ai multe online ca sa ai trafic. Asta inseamna ca daca stai logata mai mult, o sa ai si membrii mai multi in camera. Stiu ca la inceput poate fi frustrant, insa, daca ai rabdare, o sa vezi ca o sa se adune lumea incet incet la tine si o sa incepi sa faci bani multi.

Asculta de sfaturile trainerilor

Trainerii dintr-un studio bun sunt acolo pentru tine. Ca sa ai succes in videochat, trebuie sa faci multe chestii, iar trainerii te vor ajuta sa te descurci cu toate. Fie ca e vorba de cum sa abordezi membrii, cum sa te comporti pe camera sau cum sa te imbraci, trainerii te vor ghida spre un stil care sa ti se potriveasca.

Trateaza acest job cu seriozitate

Am observat ca multe fete considera videochatul o chestie mai putin importanta decat alte joburi si se comporta in consecinta. Nu vin la program, sau nu le pasa de ceea ce ar trebui sa faca. In realitate, este un loc de munca ca oricare altul, care cere efort, seriozitate, implicare. E adevarat, insa, spre deosebire de alte locuri de munca, sa ai succes in videochat inseamna sa ajungi la mii de dolari lunar. Zic, deci, ca merita efortul din plin.