Ce nu stiai despre Manequeen Studio

Videochatul, un domeniu din ce in ce mai popular in Romania, este domeniul care  le ofera cele mai multe oportunitati tinerelor romance. Iar cine vrea sa ajunga in top si sa faca performanta cu adevarat trebuie neaparat sa aleaga studioul potrivit. Bineinteles, acest lucru nu este neaparat usor. Studiourile de videochat au aparut ca ciupercile dupa ploaie, toate cu oferte tentante si promisiuni fabuloase. Exista insa locuri care chiar se tin de cuvant si ofera tot ceea ce promit pe site sau in reclame. Cand vine vorba de Bucuresti, un astfel de loc este Manequeen Studio, studioul elegantei absolute.

Atunci cand alegi, ai nevoie de foarte multe informatii. Trebuie sa citesti despre toate studiourile, sa compari, sa iti faci liste, sa mergi la interviuri. Noi am decis sa iti facem viata mai usoara si sa scriem despre doua lucruri despre Manequeen pe care poate nu le stiai pana acum.

Studioul elegantei absolute

Daca intri pe site-ul Manqueen, o sa vezi ca acesta este denumit “studioul elegantei absolute”. Niste cuvinte frumoase, ce-i drept, dar ce inseamna asta, de fapt? Ei bine, echipa Manequeen Studio are grija ca toate modelele sa fie tratate ca niste manechine fashion. Decorurile sunt foarte elegante si luxoase si make-up artistul profesionist este oricand gata sa le faca pe fete sa arate perfect si sa le dea sfaturi. Studioul ofera sedinte foto-video gratuite, epntru a avea mereu materiale noi pe site-urile de profil. Iar team-keaderii sunt oricand gata cu tips&tricks legate de coafura si outfituri. La Manequeen Studio, te simti, intr-adevar, ca o vedeta.

Comisioane progresive

In videochat se vorbeste foarte mult de castiguri. Acestea sunt cele mai mari de pe piata la ora actuala, motiv pentru care domeniul este atat de cautat.Un studio videochat bun va oferi modelelor comisioane avantajoase, pentru ca ele sa se simta mereu motivate. Manequeen Studio are un sistem progresiv: asta inseamna ca fetele primesc un procent din ce in ce mai mare pe masura ce fac mai multi bani, lucru care le ambitioneaza sa faca mai mult. Toata lumea are de castigat din asta si toata lumea este fericita.