Preconceptii des intalnite despre videochat

Videochatul este o meserie incredibil de populara in Romania. Tot mai multe femei ambitioase aleg sa isi construiasca o cariera in aceasta industrie, deoarece avantajele sunt inegalabile. In ciuda acestui fapt, subiectul este inca unul tabu. Lumea din aceasta tara nu este intotdeauna deschisa la minte si multi judeca persoanele care fac videochat. Din aceasta cauza, exista si foarte multe preconceptii videochat, mituri care nu sunt, evident, adevarate, dar care ajung incredibil de populare deoarece lumea nu stie, de fapt, cum sta treaba.

Videochatul este imoral

Aceasta este probabil una dintre cele mai des intalnite prejudecati cu care se confrunta modelele si este una complet nedreapta. Poate nu stiati, insa munca in videochat este… munca. Da, ati citit bine. Jobul de model implica multe interactiuni cu persoane din toata lumea, pe cele mai diverse subiecte. Chiar daca multe din conversatiile avute au o tenta adulta, membrii fetelor raman, in primul rand, pentru inteligenta lor. Ca model, trebuie sa stii sa creezi o atmosfera potrivita si sa mentii discutii interesante. Nu este nimic imoral in a munci din greu si a fi rasplatita pe masura, nu-i asa?

Videochatul este ilegal

Contrar multor pareri si preconceptii videochat, acest job este, de fapt, reglementat de lege. Atat timp cat studioul de la care lucreaza modelele este unul corect, care isi plateste taxele si impozitele si angajeaza cu contract de munca, totul respecta legea. Deci, fetele nu fac absolut nimic ilegal.

Videochatul este o meserie usoara, pentru persoane care nu sunt in stare de altceva

Cred ca multe persoane considera videochatul o meserie pentru fetele neinteligente. Dupa cum am scris si mai sus, insa, acest lucru este departe de adevar. Nu este tocmai usor sa fii constant activa si vesela, sa socializezi, sa interactionezi cu oameni de peste tot pe glob, in diverse limbi straine. In plus, un model de succes trebuie sa stea multe ore online, sa investeasca in sine, sa se implice in ceea ce face. Daca nu esti descurcareata, nu ajungi departe.