Manequeen mi-a schimbat viata!

Salut, eu sunt Ana si astazi vreau sa va vorbesc despre cum faptul ca fac videochat la Manequeen mi-a oferit oportunitati extraordinare.

Intotdeauna am vrut sa duc o viata buna. Nu pot spune ca sunt rasfatata, dar cred ca oricui ii place un anumit grad de confort. Considerand ca eram dispusa sa depun efortul necesar pentru a avea bani, am fost destul de socata cand am intrat pe piata de munca din Romania. Am aflat ca, in foarte multe locuri, sefilor nu le pasa de cata munca depui. Daca se poate sa lucrezi cat mai mult pe bani cat mai putini, acesta ar fi idealul. Ei bine, mie nu mi-a convenit absolut deloc acest lucru. Nu pentru ca nu imi doream sa muncesc, ci pentru ca voiam sa si am ceva in urma eforturilor mele.

De videochat la Manequeen am flat de la o prietena care lucra acolo de ceva vreme. Ea mi-a spus ca studioul este extraordinar si ca jobul ii aduce castiguri imense. Evident, am fost putin sceptica. Insa mi-am spus ca nu are sens sa nu incerc. Pana la urma, nu aveam nimic de pierdut.

Sa fac videochat la Manequeen mi-a schimbat complet viata!

De cand am inceput sa lucrez la Manequeen, am vazut o imbunatatire semnificativa in viata mea. In primul rand, programul este flexibil, ceea ce inseamna ca eu imi pot alege o tura in intervalul de timp care imi convine cel mai mult. Apoi, imi pot organiza restul zilei fix cum vreau eu. Nu ma mai plang de lipsa timpului liber, simt cu adevarat ca ma pot relaxa cand doresc.

In al doilea rand, castigurile sunt imense. Am inceput sa fac constant 5.000$ lunar, insa am facut si mai mult de atat in lunile cu adevarat bune. Nu am scazut de ceva vreme sub aceasta suma si nici nu cred ca o sa se intample asta. Mi-am pus bani intr-un cont special de economii, pentru ca vreau sa-mi deschid afacerea mea dupa ce termin de lucrat ca model.

In al treilea rand, atmosfera de aici este absolut geniala. Locul arata superb, camerele sunt de o eleganta desavarsita. Ma simt ca un adevarat manechin de fashion hahaa. Iar oamenii… jos palaria. Colectivul este exclusiv feminin, practic sunt ca intre prietene.

Videochat la Manequeen inseamna corectitudine, prietenie, intelegere, eleganta, profesionalism. Intr-un cuvant, perfectiune. Iar eu sunt incredibil de fericita aici!