Manequeen, studioul care m-a ajutat sa-mi realizez visurile

Stiu prea bine cat de dificil este pentru o tanara ambitioasa, dornica de munca sa isi gaseasca un job care sa o multumeasca pe deplin. Nimeni nu vrea sa lucreze pe un salariu mizer sau intr-un mediu neprielnic, insa foarte putine persoane au de ales, considerand ofertele de joburi. Eu am decis destul de devreme ca nu imi doresc sa am un job la care sa ma duc cu sila. Am ales videochat la Manequeen studio videochat pentru ca am vrut ce este mai bun pentru mine si stiam ca aici o sa obtin acest lucru.

De mica mi-am dorit sa am succes in viata si sa fac ceea ce imi doresc fara sa am probleme. Cand am crescut, aceste lucruri nu s-au schimbat. Aveam visuri normale, zic eu: independenta financiara, un apartament, calatorii prin toata lumea. Diferenta este insa ca eu nu m-am limitat sa le las la stadiul de visuri. Am vrut sa fac tot posibilul sa le realizez.

Mi-am dat seama destul de repede ca un job obisnuit nu o sa imi ofere tot ce imi doresc. Am lucrat in mai multe locuri si, de fiecare data, ma chinuiam sa fac destui bani ca sa platesc facturile si sa am si ce sa mananc. Pana la urma, am decis ca trebuie sa fac o schimbare ca sa ajung unde vreau eu. Aaveam o prietena care lucra la Manequeen studio videochat. Stiam ca face bani buni si ca este foarte multumita de achipa de acolo si de conditii. Mi-am facut curaj si am sunat si eu sa ma programez la un interviu. De atunci pot sa spun ca mi s-a schimbat viata complet.

La Manequeen studio videochat am reusit sa fac tot ce mi-am propus

De cand m-am angajat la Manequeen studio videochat, stiu cum e sa poti sa faci exact ce vrei cu viata ta. Am avut parte de la inceput de training, pentru ca eram complet noua in domeniu. Am fost indrumata si ajutata sa imi gasesc propriul stil, care sa ma avantajeze cel mai mult. Programul este flexibil, astfel ca pot cu usurinta sa imi organizez timpul.

Lucrand serios, cu ajutorul echipei extraordinare, am reusit sa fac suficienti bani dupa cateva luni ca sa ma pot muta singura. Stiam ca vreau sa imi iau si propriul apartament, dar prioritatea a fost sa am un loc al meu intai, chiar si in chirie. Mi-am facut un buget lunar, pentru cheltuieli necesare si pentru distractie, ca sa pot sa ma rasfat cat imi doresc. Mi-am facut, de asemenea, un cont separat in care am pus bani pentru masina si viitorul apartament.

Dupa un an jumate de lucrat aici, am masina si imi voi cumpara in curand apartamentul mult visat. In plus, am reusit sa calatoresc prin toata Europa, plus Egipt si Maroc. Bineinteles, mai am inca multe de vazut si de abia astept sa o fac. Da, e clar ca nu am de gand sa renunt la acest job prea curand. Imi aduce mult prea multe satisfactii. Jumatate din acele calatorii nici macar nu au fost din banii castigati, ci premii la super-concursurile organizate de Manequeen studio. Ce alt job se poate lauda ca ofera atat de multe?