Exista zile slabe in videochat? 2 greseli pe care poate le faci si tu

Ca trainer cu experienta in videochat, am auzit la destule fete nemultumiri legate de traficul pe site-uri din unele zile. Se plafoneaza repede si vor sa schimbe tura de lucru sau chiar studioul. Tu chiar crezi ca exista zile slabe in videochat?

In calitate de trainer la Manequeen, cel mai bine cotat studio de videochat din Bucuresti, iti spun ca nu exista perioade proaste. In randurile urmatoare iti voi explica de ce.

  1. Stai prea putin timp online.

Daca la fiecare sase ore de munca, stai cate o jumatate de ora in pauza – exagerez, dar stii unde vreau sa ajung, se intelege de ce nu ai trafic.

Videochatul este totusi un job ca oricare altul. Da, ai libertatea sa iti alegi tura de lucru, insa trebuie sa o si respecti si sa iti dai interesul, ca la orice alt loc de munca. Din pacate, inca nu s-a inventat holograma care sa iti tina locul cat esti in pauza. 😊)

  1. Schimbi des turele de lucru.

Odata ce te-ai fixat pe un program si il respecti, vei vedea in scurt timp progresele. De la o saptamana la alta, chiar si de la o zi la alta. Sfatul meu ca trainer este sa te loghezi mereu la aceleasi ore si sa te tii de tura ta cel putin o luna de zile.

Daca schimbi des turele de lucru, nu dai timp admiratorilor sa se ataseze de tine, sa te cunoasca si sa doreasca sa te revada. Disciplina aduce incasarile mari. Te ajuta sa iti fidelizezi membrii.

Deci alege-ti o tura de lucru in functie de cum este mai bine pentru tine si tine-te cat mai mult timp si cat mai serios de ea.

Atunci vei vedea ca nu exista zile slabe in videochat. Cel putin nu la noi, la Manequeen Studio. 😉 Uite prin ce alte lucruri se deosebeste Manequeen de alte studiouri de videochat din Bucuresti.