Vrei sa lucrezi la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti? Iata ce trebuie sa faci

Cauti un studio de videochat care sa iti ofere tot ce promite, de la conditii de munca de lux la bonusuri si castiguri substantiale reale? Atunci locul tau este la Manequeen, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti.

Manequeen este primul studio care schimba complet modul in care se face videochat in Romania. Nivelul inalt de profesionalism se vede din momentul in care ne treci pragul. Ne tratam modelele cu atentia pe care am acorda-o unor manechine de moda. Rezultaltele sunt pe masura increderii pe care o avem in colaboratoarele noastre.

Iata in 3 pasi ce trebuie sa faci ca sa lucrezi si tu in cel mai bine cotat studio de videochat din Bucuresti.

  1. Programeaza-te la un interviu

Din respect pentru timpul colaboratoarelor noastre, am facut in asa fel ca angajarea la noi sa fie un proces simplu, rapid si eficient.

  • Totul incepe cu un telefon sau cu un sms.
  • Vei primi un telefon de la Managera noastra de HR.
  • Impreuna stabiliti de comun acord ziua si ora pentru interviu.
  • Vei primi adresa noastra printr-un sms ori mesaj Whatsapp.
  • Noi, celelalte fete din echipa Manequeen, te intampinam cu mare drag si cafea proaspata la studio.

Usor si placut, nu? 😊

  1. Fii ambitioasa si perseverenta.

Odata ce ai hotarat tura ta de lucru, tine-te de program. Daca respecti un anumit interval online, iti sporesti sansele sa-ti fidelizezi admiratorii. Asa va fi mai usor pentru ei sa stie intre ce ore sa te gaseasca online.

  1. Adapteaza. 

Tentatia multor modele fara experienta este sa se ia dupa alte colege de-ale lor si dupa ce functioneaza la ele. Noi incurajam autenticitatea si naturaletea. Stabileste-ti propriile obiective. Afla care sunt pasiunile fanilor tai si adapteaza-te la acestea.

Este posibil ca unora sa le placa dansul, iar altora, jocul de rol sau un anumit sport. Afla detalii despre admiratorii tai ca sa stii cum sa-i surprinzi. In acest mod te vei diferentia de celelalte modele si vei putea stabili o interactiune de durata cu ei.

De restul se ocupa Manequeen. 😉

Bonus, ai cel putin 5 motive pentru care Manequeen e angajatorul ideal.

manequeen