Dileme frecvente la angajarea in videochat

videochat

Daca te numeri si tu printre fetele care ar vrea sa se angajeze in videochat, dar ai ceva indoieli, ai ajuns in locul care trebuie. Poate ca ai cunostinte care au deja un astfel de job, sau poate ca ai mai citit despre videochat pe internet si ai auzit ca se castiga foarte bine. Intr-adevar asa si este, insa trebuie sa faci si alegerile potrivite. Mai exact, trebuie sa lasi la o parte cateva dileme. Care sunt cele mai frecvente astfel de indoieli ale fetelor care vin sa se angajeze la Manequeen iti vom prezenta in continuare.

Trebuie sa arat de 90-60-90 pentru a lucra in videochat?

Foarte multe fete care au potential renunta pur si simplu la ideea de a se angaja la Manequeen, pentru ca au ideea gresita ca trebuie sa ai silueta unui fotomodel fashion pentru a lucra in videochat. Nici pe departe! Trebuie, desigur, sa ai un aspect fizic placut, insa la capitolul acesta te vom ajuta si noi cu sfaturi. Fiecare dintre noi are mici defecte, insa daca stii cum sa le maschezi ori sa pui in valoare alte lucruri ce te avantajeaza, nu vei avea decat de castigat.

Scapa de ideea ca trebuie sa ai 90-60-90 pentru a lucra in videochat. Aici conteaza mai mult aspectul placut, naturaletea si abilitatile de comunicare.

Am nevoie de experienta pentru a lucra in videochat?

Nu este neaparat obligatoriu. Majoritatea fetelor care se angajeaza la Manequeen chiar se bucura ca sunt primite, pentru ca petrec foarte mult timp cautand un job la care nu se cere experienta. Nu trebuie sa te ingrijorezi, avem angajate trainere care te vor invata tot ce trebuie sa stii despre aceasta meserie si te vor ajuta oricand cu drag si colegele.

Si atunci… cum pot castiga mii de dolari lunar fara experienta si un corp de fotomodel?

Intr-adevar, pare prea frumos ca sa fie adevarat si tocmai asta e partea cea mai buna. Poti ajunge un model indragit de mii de admiratori, care sa castige intr-o luna cat ar castiga altii chiar si intr-un an intreg.

Poate sa para deja un cliseu, dar trebuie sa ai acea dorinta de a progresa tot timpul. Daca tu nu iti doresti performante si te multumesti cand ai ajuns sa castigi o anume suma, noi nu mai putem face nimic in privinta asta. Trebuie sa existe vointa si din partea ta, altfel nu vei putea castiga dincolo de asteptarile tale.

videochat

Pe langa asta, nu trebuie sa fii decat TU – naturala, simpatica, comunicativa, cu incredere in propria persoana. Daca tu STII ca vei reusi, nu iti poate sta nimic in cale. Poate ca vor exista unele zile mai bune, altele mai putin bune, insa asta nu inseamna ca trebuie sa te descurajezi. Nimeni nu s-a nascut invatat, cu totii invatam tot timpul, dar daca nu avem dorinta de a ne autodepasi, nu mai facem nimic.

Nu in ultimul rand, trebuie sa fii serioasa, responsabila si punctuala, pentru ca va fi si in beneficiul tau. Modelele noastre care dau dovada de punctualitate, isi respecta programul de lucru si care dau dovada ca sunt serioase sunt motivate cu bonusuri si premii, luna de luna.

Speram ca ti-am inlaturat macar o parte dintre dilemele pe care le aveai. Daca mai ai nevoie de orice alte raspunsuri, te asteptam la sediu sau chiar pe site-ul manequeen.ro.