Cum poti castiga tot mai mult din videochat

videochat

Probabil ca ai auzit si tu ca din videochat se poate castiga foarte bine, chiar sume de ordinul miilor de dolari lunar. Poate ca nu vei incepe chiar din prima luna sa obtii asemenea sume – acesta e si cazul meu – insa vreau sa iti explic cateva lucruri ce te vor ajuta sa adaugi un plus de incasari la sumele castigate de tine in fiecare luna.

Daca ai facut deja primul pas si te-ai angajat la Manequeen Studio, esti pe calea cea buna. Daca simti ca poti da mai mult din tine si ca poti castiga tot mai mult, nu trebuie sa lasi nimic sa iti stea in cale. Performantele le vei obtine odata ce perseverezi – acesta ar fi primul secret.

In al doilea rand, trebuie sa cauti sa iti imbunatatesti permanent abilitatile de comunicare. Meseria de model de videochat presupune in mod constant comunicare si interactiune virtuala cu admiratorii. Prin urmare, va trebui sa te perfectionezi si tu constant in a-i atrage intr-un numar cat mai mare pe profilul tau. Odata ce vei avea un numar de admiratori mai mare, dispusi sa plateasca numai pentru a vorbi cu tine, si veniturile iti vor creste mult mai rapid.

Invata sa intelegi oamenii. De foarte multe ori, daca vei crea o conexiune intre tine si persoana cu care vorbesti, daca vei arata ca o intelegi si ca intuiesti ceea ce isi doreste, vei avea numai de castigat. Poate ca unii sunt mai timizi, ori prefera sa te lase pe tine sa descoperi ceea ce le place. Va trebui sa stii sa anticipezi astfel de lucruri. In acest sens, pe mine m-au ajutat foarte mult recomandarile pe care mi le-au oferit trainerele de la Manequeen, dar si colegele, cu care m-am acomodat si imprietenit foarte repede.

Va trebui sa fii si punctuala si sa dai dovada de seriozitate. Poate sa para un lucru de la sine inteles, insa vei vedea ca la Manequeen vei fi rasplatita pe masura seriozitatii. Daca esti tot timpul punctuala si arati ca respecti tot timpul programul de lucru, vei primi si bonusuri de fidelitate. Desigur, fac exceptie de la regula urgentele si situatiile in care nu poti ajunge – atunci iti revine datoria de a anunta lipsa ta.

videochat

Investeste in imaginea ta. Chiar daca la Manequeen vei beneficia de un ajutor considerabil pe aceasta parte, conteaza foarte mult si felul in care vei alege sa te prezinti in viata reala. Nu e tocmai comod sa te dedublezi de fiecare data – naturaletea ta poate avea de suferit si asta nu e tocmai bine. Trebuie sa iti acorzi atentie atat la job, cat si in plan personal, pentru ca va fi doar in avantajul tau. Astfel, atentie sporita la cum te aranjezi, te imbraci, te machiezi, dar si la ce atitudine ai fata de admiratorii tai.

Nu in ultimul rand, invata sa zambesti si sa fii cat mai deschisa. Nimanui nu ii place sa converseze cu o persoana morocanoasa, posomorata si plictisita. Admiratorii tai vor fi atenti la fiecare mic detaliu, iar astfel de lucruri trebuie evitate.

Tine cont de toate aceste sfaturi si vei vedea cum, treptat, castigurile tale din jobul de model de videochat incep sa devina tot mai mari!