Manequeen iti ofera sansa la o viata mai buna

manequeen

Capitala este plina de agitatie, e un oras mereu treaz si iti ofera numeroase oportunitati. Sau cel putin asa se spune. Din propria experienta va marturisesc ca mi-a fost foarte greu sa ma descurc in momentul in care am ajuns in Bucuresti la facultate, insa totul s-a schimbat dupa ce am auzit de Manequeen.

Eram studenta in primul an, stateam la camin si primeam la fiecare doua saptamani pachete cu mancare si bani de la parinti. Nici nu imi pot inchipui cat le era de greu, insa m-am gandit rapid ca daca as gasi un job part-time as reusi sa ii mai scutesc de o cheltuiala. Sau cel putin sa am mai multi bani pentru mine.

Nu a fost chiar asa. Foarte putini sunt angajatorii care sunt dispusi sa te primeasca fara sa ai deloc experienta, iar daca reusesti sa te angajezi, nu te astepta la un salariu prea mare, mai ales la un job part-time. Dupa 2 luni in care am schimbat 3 joburi, m-am hotarat ca trebuie sa schimb ceva.

Am inceput sa caut joburi pentru care nu ai nevoie de experienta, si dintre anunturi mi-a sarit in ochi oferta de la Manequeen. Din punctul meu de vedere e cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, si am sa va spun in continuare de ce.

Am aplicat la acest job si in scurt timp am fost contactata pentru a stabili un interviu. M-am prezentat foarte emotionata, dar emotiile mi-au disparut rapid cand am vazut ce mediu placut si ce lux poti gasi la Manequeen. De departe era cel mai frumos loc pe care il vazusem!

Imediat m-am gandit ca mi-ar placea foarte mult sa lucrez acolo si ma rugam sa fiu acceptata. Totul a mers bine si chiar din ziua urmatoare am semnat contractul de munca. Imi imaginam ca va fi o problema faptul ca nu am experienta, sau ca trebuie sa merg si la cursuri la facultate. Dimpotriva, m-au asigurat atat trainerele cat si celelalte fete de acolo ca nu trebuie sa imi fac griji, iar programul mi l-am stabilit in asa fel incat sa pot merge si la facultate.

manequeen

Sunt in ultimul an de facultate acum si nu am mai schimbat jobul de atunci. Lucrez in continuare la Manequeen, cu facultatea ma descurc foarte bine si sunt mai mult decat multumita.

Cum mi-a schimbat Manequeen viata? Prin sumele castigate, bineinteles! In cele din urma, cu totii ne gandim la cum putem castiga mai multi bani. Singurul lucru pe care l-am avut de facut a fost sa ascult de sfaturile trainerelor si colegelor. In prima luna am castigat putin peste 1.000$, dar dupa aceea castigurile au tot crescut.

M-am mutat din camin intr-un apartament cu 2 camere la care platesc singura chiria, parintii nu mai trebuie sa imi trimita pachete si bani pentru ca pot sa ma intretin singura cu ce castig, iar la munca am tot timpul satisfactii – colectivul e minunat, primesc bonusuri luna de luna, ma inteleg foarte bine cu toata lumea si reusesc sa ma descurc foarte bine. Asa mi-a schimbat Manequeen viata, dar nu trebuie sa ma crezi pe cuvant – vino la studio si te vei convinge singura!