Ce am gasit la Manequeen – marturia unui model de videochat

videochat

Am fost intrebata de colege de ce am ales sa lucrez la Manequeen Studio. E vorba de foste colege, tot modele de videochat, care nu au ales acelasi studio. Daca s-ar fi angajat aici, ar fi inteles de ce am luat aceasta decizie. Vreau totusi sa ofer cateva explicatii.

Am mai lucrat ca model de videochat, insa, fiind la inceput si putin cam naiva, respectivul angajator (sper ca acum nu mai activeaza!) isi cam batea joc. Nu primeam banii la timp, cand ii primeam erau mai putini decat ma asteptam (desi mi se explicase initial cum pot sa imi calculez singura castigurile) si altele asemenea. Mi-am spus ca e si asta o experienta, chiar daca e una neplacuta, si am plecat in cautarea unui alt studio, in care speram ca voi fi respectata pe deplin.

Dupa cateva cautari, am gasit site-ul studioului elegantei absolute – Manequeen. Numele, dar si sloganul m-au atras din prima. Ma gandeam ca va fi foarte complicat sa stabilesc un interviu, dar dupa o scurta discutie pe chat-ul site-ului m-am lamurit pe deplin. Am completat un interviu online si in scurt timp am fost contactata pentru a stabili interviul la sediu.

videochat

Ziua urmatoare m-am prezentat la locatie si de cand am trecut pragul Manequeen, mi-am dat seama ca am gasit locul potrivit. Este ceva in atmosfera studioului care te face sa te simti speciala, dar in acelasi timp ca acolo ti-e si locul. Nu aveam nicicum o astfel de impresie la fostul studio la care lucrasem, dar asta e de domeniul trecutului.

Am fost intampinata de Mihaela, o tipa foarte simpatica si vorbareata, care mi-a facut o prezentare a studioului. Chiar daca era schimb de tura atunci cand am ajuns – pentru ca se lucreaza pe ture la Manequeen – am putut sa vad foarte multe detalii care erau pe placul meu.

Pot sa spun un singur lucru: Manequeen isi merita intr-adevar numele de “studioul elegantei absolute”. Totul, de la camerele in care se lucreaza si pana la birouri sau holuri este amenajat cu mult bun gust si lux. Am intrat in cateva camere si parca nu-mi mai venea sa plec de acolo. De dotari si tehnologie am ramas de asemenea surprinsa. Calculatoare de ultima generatie, lumini profesionale, amenajari, camere video de top, totul pentru ca jobul de model sa fie pus in valoare cat mai bine.

Trec de dotari, amenajari si tehnologie, pentru a va vorbi putin despre colectiv. Nu am mai vazut nicaieri un colectiv atat de unit, fete care sa se ajute atat de mult intre ele, chiar si neconditionat. O astfel de conceptie era ca un vis la celalalt job in videochat pe care l-am avut. Nu am mai stat pe ganduri si m-am angajat.

Acum, cand am deja jumatate de an de cand lucrez, ce pot sa va mai spun? E pur si simplu de vis! E un job ca oricare altul, la care lucrezi 8 ore pe zi, dar e mult mai bine platit. De obicei lucrez in tura de noapte, pentru ca in timpul zilei sa am timp si de facultate si altele. Trainerele ma ajuta sa am tot mai multi admiratori, castigurile au crescut in fiecare luna – ce mi-as putea dori mai mult?