Cu ce se deosebeste Manequeen de alte studiori de videochat?

manequeen-studio

Manequeen Studio este unul dintre cele mai populare studiouri de videochat din Bucuresti. Chiar daca unele sunt cunsocute pentru experientele neplacute ale angajatelor, in acest caz lucrurile stau complet diferit – modelele sunt mai mult decat multumite de confort, colectiv si profesionalism.

Chiar daca nu oricine poate sa ajunga sa faca parte din acest colectiv minunat, atunci cand conditiile sunt indeplinite, tanara angajata va avea ocazia sa lucreze in unul din cele mai bine cotate studiouri din Bucuresti. Asta inseamna ca o astfel de colaborare te va imbogati in totalitate, atat din punct de vedere financiar, cat si personal, tocmai pentru ca intreg colectivul este minunat. Daca iti doresti sa afli mai multe cu privire la castigurile, luxul si eleganta oferita de Manequeen, nu ezita sa lecturezi acest articol.

Iata ce spune un model de la Manequeen care a mai prestat astfel de servicii si pentru un alt studio din Bucuresti:

“Inainte de a ma angaja aici, am lucrat la un alt studio de videochat din capitala despre care auzisem ca se castiga bine, insa ca nu sunt foarte seriosi cu plata. Cu toate acestea, m-am gandit ca mi-ar prinde bine sa castig sume atat de mari de bani, de aproape 10.000 de dolari pe luna, chiar daca ii voi primi mai tarziu. Din pacate, se pare ca totul a fost o inselatorie mare: pe langa faptul ca stateam peste program, deci lucram aproape 12 ore pe zi, salariul nu l-am primit nici dupa cele 2 luni de zile lucratemanequeen

Dupa ce m-am rugat de angajatori sa imi ofere macar o parte din bani pentru ca aveam mare nevoie de ei sa ma intretin, mi-au oferit doar un sfert din cat trebuia sa primesc. In plus, mediul de lucru era stresant, celelalte modele se purtau urat cu mine pentru ca eram noua si simteam ca nu mai pot suporta. Asadar, dupa ce am primit acea suma infima de bani, am plecat si am decis sa ma angajez in alt domeniu.

Cu toate acestea, verisoara mea care se angajase recent la Manequeen Studio m-a sfatuit sa imi incerc si acolo norocul. Din cauza faptului ca trecusem printr-o experienta destul de neplacuta, am ezitat pentru inceput. Totusi, pentru ca aveam mare incredere in ea, am decis sa imi incerc norocul pentru ultima data in videochat, avand in vedere ca imi placea sa fac asta.

Spre deosebire de alt studio din tara, la Manequeen suntem intotdeauna platite cand trebuie. In plus, daca avem vreo problema, avem ocazia sa luam un avans si sa ne rezolvam lucrurile. Asadar, profesionalismul se afla la ordinea zilei.Manequeen-model

Mediul de lucru este mai mult decat primitor. Design-ul interior imi aminteste de un hotel din Dubai in care am fost cazata anul trecut. Luxul primeaza, la fel ca si colectivul, care este absolut minunat. Inca din prima zi in care am inceput sa lucrez, fetele m-au incurajat, mi-au urat bun venit si m-au alintat ca si cum as fi sora lor mai mica. Ce-i drept, la cei 18 ani pe care ii aveam atunci, simteam nevoia sa fiu oarecum ocrotita, ceea ce s-a si intamplat.

Chiar daca mai lucrasem in acest domeniu, am avut mult mai multe de invatat aici la Manequeen. Din acest colectiv fac parte oameni foarte bine pregatiti, care ne invata cum sa ne imbracam, sa ne comportam si ne machiem in asa masura incat sa captam atentia unui numar cat mai mare de admiratori. Datorita sfaturilor primite de la acestia, am reusit in doar 3 ani de zile sa castig atat de mult, incat sa imi achizitionez un apartament luxos, o masina sport si sa calatoresc in Statele Unite ale Americii.”

Acestea fiind spuse, luxul si profesionalismul de la Manequeen nu se compara cu niciun alt studio de videochat din Romania. Asadar, daca iti doresti sa pornesti pe acest drum, iti sugerez sa nu te pripesti si sa alegi cea mai buna varianta. Cu siguranta iti doresti sa fii platita la timp, sa ai un program flexibil si sa fii mereu sustinuta.