Manequeen m-a salvat din saracie si m-a invatat ce e luxul

videochat

Niciodata nu am crezut ca voi ajunge sa imi ajut parintii din punct de vedere financiar, sa imi pot cumpara propriul meu apartament si sa vizitez intreaga lume la varsta de doar 26 de ani. Nimeni nu ar fi crezut, nici macar eu, ca neavand facultate, voi reusi sa ma imbogatesc legal atat de repede. Alaturi de Manequeen intreaga mea viata a primit un alt sens – unul ce graviteaza in jurul luxului, banilor si succesului.

Neajunsurile te invata sa apreciezi mai mult luxul

Se spune ca persoanele care ajung sa se imbogateasca intr-un timp foarte scurt, nu sunt capabile sa aprecieze asta si ca nu sunt recunoscatori niciodata. Este foarte adevarata aceasta vorba, doar ca la fel ca in oricare alt caz, exista si exceptii, iar eu ma numar cu mandrie printre acestea.

Chiar daca locuiam intr-o comuna saracacioasa din judetul Fagaras, cu ajutorul sustinerii parintilor mei, am reusit sa ma mut in chirie la Bucuresti. Dintoteauna am visat sa locuiesc in capitala, tocmai pentru a avea un viitor mult mai bun. Dat fiind faptul ca am luat cu brio examenul de bacalaureat, am decis ca trebuie sa ma inscriu la facultate. Am facut asta, insa nu reuseam sa ma intretin din punct de vedere financiar. Atunci am luat decizia de a ma angaja. manequeen

E foarte importanta educatia pentru mine, asa ca in niciun caz nu am dorit sa renunt la ea pentru a munci. Asadar, am dorit un job la care sa merg in afara orelor de curs. Dupa lungi cautari am aflat de studioul de videochat Manequeen ce parea ca imi va oferi exact ceea ce imi doream: bani, program flexibil, mediu de lucru prielnic, colectiv primitor si seriozitate maxima. manequeenstudio

Cu toate ca nu cunosteam pe nimeni acolo, mi-am pus toata increderea in acest studio si am participat la un interviu de angajare pe care l-am trecut cu brio. Stiu ca a fost un risc sa ma angajez intr-un loc despre care nu stiam prea multe, avand in vedere ca sunt multe studiouri fantoma in capitala despre care am auzit doar lucruri urate.

Dat fiind faptul ca angajatorii m-au vazut cat sunt de muncitoare si de dornica sa castig mai mult, m-au motivat continuu cu bonusuri si premii diverse. Asta inseamna ca lucrezi la un studio serios: sa iti ofere exact ceea ce ti-au promis la angajare.

Cum arata viata mea acum

Niciodata nu m-as fi gandit ca de la ingrijirea animalelor as putea ajunge in doar cateva luni de zile in mall, facand shopping sau calatorind in intreaga lume. Consider ca oricat de greu ti-ar fi din punct de vedere financiar, atat timp cat ai incredere si lupti pentru ceea ce iti doresti, vei si obtine.

De altfel, daca si tu vrei sa traiesti mai bine, sa nu te umilesti intr-un loc de munca ce nu iti aduce deloc satisfactii si sa inveti ce inseamna succesul, chiar iti recomand sa vii la Manequeen. Totusi, aici vei fi acceptata doar daca demonstrezi ca esti o persoana serioasa si ca esti dornica mereu sa inveti.

Meseria de model in videochat nu este foarte usoara, drept dovada nu oricine poate sa faca asta. Totusi, ceea ce ma motiveaza sa raman aici sunt lucruri precum programul flexibil, castiguri uriase, colectivul primitor si mediul de lucru minunat.

Asadar, daca simti ca iti doresti sa faci asta, ai ocazia ca pe pagina web manequeen.ro sa iti faci o programare pentru interviu. Iti urez mult succes, iar tot luxul sa se indrepte si catre tine!