Afla cum m-a ajutat psihologia in videochat

manequeen-videochat

Cine ar fi crezut ca eu, o simpla fata de la sat, voi reusi sa traiesc in lux deplin? Dat fiind faptul ca m-am nascut intr-un sat din apropierea capitalei, am fost nevoita sa fac scoala in apropiere. Parintii nu au reusit sa ma trimita in capitala la studiu, motivpentru care a trebui sa muncesc in plus pentru a intra la facultatea de Psihologie.

Cu toate ca meseria de psiholog parea cea mai potrivita pentru mine, cea de model in videochat chiar si mi se potriveste de minune. In plus, alaturi de Manequeen simt ca am o pereche de aripi cu ajutorul carora pot calatori oricand si oriunde.

Facultatea de Psihologie m-a ajutat sa excelez in meseria de model

Cine ar fi crezut ca poate exista o legatura intre meseria de model in videochat si Facultatea de Psihologie? Intotdeauna am avut grija de cei din jur, i-am sfatuit si am facut tot posibilul ca ei sa se simta mereu impliniti.

Cu toate ca eram deja in anul 1 de facultate si lucram la un restaurant din capitala, am decis ca merit ceva mult mai bun. Cu toate ca ma descurcam oarecum cu banii, mi-am dat seama ca sunt o fata frumoasa si desteapta si ca sunt capabila sa castig mult mai mult printr-o munca la fel de respectabila.

Am gasit un anunt de angajare pentru postul de model in videochat si am decis ca merita sa imi incerc norocul. A fost extrem de important pentru mine, insa si pentru angajator sa vada ca imi doresc cu adevarat asta si ca sunt capabila sa invat mereu, numai sa reusesc sa fac parte dintr-un colectiv atat de minunat. Auzisem la cateva prietene ca se castiga bine aici, ca platile se fac mereu la timp si la programul e flexibil, drept urmare m-am ambitionat si am participat la un interviu.

Spre surprinderea mea am fost acceptata, chiar daca nu mai lucrasem niciodata in domeniu acesta. Plina de antuziasm mi-am intampinat si primul meu admirator care era dornic sa ma cunoasca. Inca dupa prima conversatie cu el, mi-am dat seama cat de folositoare sunt cursurile pe care le-am urmat in cadrul facultatii. manequeen

Pentru a avea succes in videochat, trebuie sa atragi atentia unui numar cat mai mare de admiratori care sa fie dornici sa isi petreaca timpul cu tine, chiar daca asta se intampla de la distanta. Aici am invatat sa pun in aplicare tot ce am invatat la facultate. De altfel, trebuie sa stii cum sa te comporti cu fiecare in parte, astfel incat sa se simta cat mai apropiat de tine. Odata ce ii ajungi sub piele, acesta va fi dispus, cu siguranta, sa investeasca sume uriase de bani pentru a se bucura de prezenta ta.

Am reusit sa ma bucur de un succes formidabil in videochat datorita faptului ca intotdeauna am fost punctuala, am fost dornica sa ma dezvolt si in acelasi timp am invatat cum sa ma comport cu admiratorii mei pentru a le capta atentia intr-o maniera cat mai misterioasa.

Cu toate acestea, pentru a avea succes in videochat si de a castiga sume uriase de bani, nu trebuie sa urmezi neaparat o facultate, ci trebuie sa cunosti oamenii si care le sunt nevoile.