Descopera culmile succesului prin videochat

manequeen

A practica meseria de model in videochat nu este recomandat pentru oricine. Cu toate acestea, niciodata nu trebuie sa lasi pe nimeni sa iti spune ce sa faci sau sa nu faci cu cariera ta. Ai putea observa la un moment dat ca sfaturile celor din jur nu au fost prea benefice si ca tu, de una singura, ai reusi sa ajungi pe cele mai inalte culmi ale succesului.

De altfel, inca de la terminarea clasei a 12-a, cand deja aveam 18 ani impliniti, am hotarat sa pornesc pe acest drum al videochat-ului. Cu toate ca atunci nu le-am zis parintilor de frica de a nu se supare pe mine, la ora actuala ei sunt la curent cu ceea ce fac si sunt mandri ca am ajuns o fire complet independenta. Pe langa faptul ca pana la varsta de 26 de ani am reusit sa imi cumpar casa mea si o masina puternica, nelipsite au fost si calatoriile, precum si banii oferiti lunar parintilor mei pentru a-i mai ajuta.

Nu asculta de cei din jur, urmeaza-ti visul

Prietenii mi-au recomandat sa nu ma indrept catre acest univers al videochat-ului, de frica sa nu am de suferit. Totusi, acest nedreptatile se intampla doar atunci cand alegi sa colaborezi cu firma gresita. Eu, din fericire, am ales sa ma angajez la Manequeen Studio, tocmai pentru ca auzisem numai vorbe bune de la angajatele de aici. Drept dovada, la ora actuala tot aici ma aflu, castig foarte bine, deja mi-am facut un nume si sunt apreciata de toti cei din jur. manequeen model

Visul meu de-o viata a fost sa imi castig singura existenta si sa nu ma limitez la un trai pur si simplu decent, ci unul in care sa imi permit orice. Asadar, la ora actuala, atunci cand intru in orice magazin din mall, nici macar nu ma uit la preturi, tocmai pentru ca sumele de pe cardul meu sunt absolut fabuloase. Oricat de mult se plang romancele ca e greu traiul in tara, nimic nu e mai neadevarat ca asta. De altfel, atunci cand faci ceea ce iti place si vezi ca ai si satisfactii materiale, intreaga viata parca e un vis.

Cum arata succesul in videochat?

Din punctul de vedere al unui model de succes in videochat, consider ca succesul este definit in primul rand de satisfactia pe care o au admiratorii tai atunci cand isi petrec timpul cu tine. Ei pur si simplu ma adora, desi niciodata nu au intrat in contact direct cu mine. Asta inseamna foarte mult – de aici reiese ca intreaga mea munca nu a fost in zadar.manequeen

Mai mult decat atat, Manequeen ma premiaza constant, imi ofera salarii uriase, insa si bonusuri, ori de cate ori dovedesc ca merit asta. De altfel, studioul nu doar ca mi-a oferit ocazia sa imi cumpar absolut orice mi-am dorit odata, insa mi-a pus la dispozitie o a doua casa. Asta inseamna foarte mult pentru mine, avand in vedere ca parintii mei se afla intr-un sat din alt judet, iar eu sunt singura in Bucuresti.

Bineinteles, aici am legat si prietenii stranse cu alte modele de la studio, insa nimic nu se compara cu dragostea si prezenta parintilor. De altfel, in fiecare weekend merg in vizita la ei, cu toate ca fac un efort, avand in vedere ca la ora actuala urmez si niste cursuri de make-up.

Intentionez ca in viitorul apropiat sa imi deschid propriul meu salon. Dupa ce voi primi diploma, imi voi investii banii deja stransi in achizitionarea unui spatiu in Bucuresti, in angajarea unui personal de incredere, insa si in ustensilele necesare. Cu toate ca imi face placere sa lucrez la studioul de videochat, cred ca in cativa ani ma voi opri din a face asta si imi voi urma adevaratul vis – cel de a avea propria mea firma.

Asadar, nu asculta mereu de parerile celor din jur, lupta pentru ceea ce iti doresti si vei obtine intr-un moment sau altul.