Secretul unui model de succes

Manequeen

 

Alegerea unei cariere poate fi un pas greu. Deciziile pe care le iei in astfel de momente pot avea efecte pe o perioada indelungata. Din acest motiv, atentia pe care o acorzi unei meserii trebuie sa fie mare. Calea spre succes nu este nici lina si nici lipsita de obstacole. Pentru a putea sa intelegi cat mai bine ceea ce presupune o cariera de succes voi prezenta viziunea unui model de videochat, una dintre cele mai bine platite meserii din prezent.

Ana, in varsta de doar 23 de ani, este una dintre cele mai de succes modele din videochat. Performantele si felul in care a progresat, intr-o perioada relativ scurta de timp, o recomanda sa ne impartaseasca din secretele ei.

Cum ai inceput aceasta meserie?

          „Pentru mine, perioada de dupa liceu a fost una destul de grea. Pur si simplu nu reuseam sa ma regasesc si sa stiu ce vreau de la viata. Imi doream multe si in acelasi timp nimic. Videochatul nu a fost prima alegere pe care am facut-o. Inainte de a lucra in acest domeniu, am trecut prin multe alte joburi. Fiecare dintre ele avea numeroase dezavantaje, plecand de la faptul ca erau foarte prost platite si pana la faptul ca imi ocupau tot timpul.

Decizia de a incerca o cariera in videochat a venit din pura curiozitate. Nu stiam foarte multe despre ceea ce presupune, insa ceea ce stiam sigur este ca imi doream o schimbare. De aici a inceput totul.”

Ce presupune videochatul si ce calitati te-au ajutat sa ai succes?

          „In primul rand, videochatul este exact ceea ce se si intelege din cuvinte. Este o forma de socializare vizuala, realizata doar in mediul online. Consider ca felul in care am reusit sa socializez cu partenerii de conversatie si sa inteleg ceea ce ei cauta, m-a ajutat sa fac aceasta meserie cu mult succes.”

Placerea de a socializa este singurul factor ce te-a ajutat?

          „Faptul ca am facut si continui sa fac videochat cu mare placere inseamna foarte mult. Daca este singurul factor? As spune ca e complet fals. Rolul pe care il are studioul de videochat este foarte mare. Profesionalismul care trebuie sa se regaseasca este primordial pentru succes. Mediul de lucru a fost creat astfel incat sa-mi ofere armonia necesara pentru a intampina admiratorii cu bucurie. El este unul luxos, confortabil si lipsit de stres. De asemenea, faptul ca intimitatea este respectata, fiind un principiu de baza in acest domeniu, m-a ajutat sa ma simt foarte libera. Naturaletea a contat enorm.

Doresc sa multumesc cu aceasta ocazie echipei de la Charm Studios, care mi-a oferit toate conditiile necesare performantei. Sprijinul pe care-l ofera si trainingurile specializate m-au ajutat sa vad aceasta meserie din perspective diferite.

Cat de bine se poate castiga?

          „Castigurile sunt in general peste medie. Totul depinde de timpul dedicat si de experienta pe care o acumulezi. Venitul poate depasi cu lejeritate suma de 1000 de euro. Anul acesta am reusit sa castig cam 3000 de euro in medie. Este o meserie care ofera o satisfactie financiara foarte mare si depinde doar de tine cat castigi. In cazul in care sunt performante bune, modelele sunt si premiate.”

Manequeen

Succesul poate fi definit diferit de fiecare persoana, insa ceea ce au toate in comun este placerea cu care practica acele meserii si cat de mult se dedica lor.