Cu Manequeen Studio am cucerit Perla Orientului

Manequeen Studio

 

       Perla Orientului, insula Sri Lanka, este insula care mi-a intrat la inima acum mult timp si pe care mi-am dorit sa o vizitez cu ardoare. A fost de-a dreptul dezamagitor pentru mine ca societatea nu ofera salarii indeajuns de mari incat toti oamenii sa se bucure de viata. Nici nu credeam ca exista un job care sa ajute un om sa se si distreze, nu doar sa plateasca facturi zi de zi. Ma bucur ca s-a combatut ceea ce credeam eu in momentul in care am aflat ca exista Manequeen Studio, un studio de videochat din Bucuresti care doreste sa aduca zambete pe chipul fiecarei angajate. Prin satisfacerea tuturor nevoilor materiale si spirituale, Manequeen Studio mi-a dovedit ca inca exista speranta unei societati frumoase, in care femeile se pot bucura de viata asa cum isi doresc ele. Mie personal, Manequeen Studio mi-a daruit o vacanta de 5 zile in Sri Lanka, intr-un moment in care nu credeam ca lucrurile frumoase mai exista. Aceasta vacanta a renascut frumusetea si energia din mine, facandu-ma sa eman stralucire si fericire.

Este trist faptul ca oamenii incearca sa caute joburi cat mai bune, fac bani cat mai multi pentru a plati toate cheltuielile si ce mai este nevoie, si uita ca trebuie sa mai si traiasca. Cand realizeaza acest lucru, uneori este prea tarziu si nu prea mai au ce face. Eu nu am vrut sa ajung asa si din acest motiv am ales sa fiu model de videochat la Manequeen Studio, pentru ca stiam din surse sigure ca nu ma va dezamagi. Simtind experientele de la studio pe pielea mea, acum pot afirma ca acele surse nu au gresit si chiar asa a fost, nu am fost dezamagita nicio secunda. Ba chiar mai mult, cu Manequeen Studio Bucuresti reusesc sa traiesc viata in cel mai intens mod, bucurandu-ma de fiecare secunda pe care o am. Nu imi place sa pierd timpul, vreau sa fac ceva productiv in fiecare minut al vietii. De cand sunt model de videochat aici, chiar asta fac, pentru ca Manequeen Studio imi da timp, bani, conditii luxoase de munca, atmosfera prietenoasa si toate beneficiile pentru a ma putea bucura de viata.

Nu am cum sa nu ma bucur, mai ales cand am un salariu care depaseste 4.000 de dolari pe luna si pot sa imi iau liber oricand doresc, pentru cate o evadare in locatiile mele preferate. Te iubesc, Manequeen Studio, pentru ca m-ai facut sa iubesc viata!