Manequeen Studio – Cel mai dorit angajator

Manequeen Studio

 

       Sunt deja de 3 ani de zile la Manequeen Studio si pot spune ca are o evolutie infloritoare, din care fac parte si eu. In decursul acestor ani, am fost aproape de Manequeen Studio cand a castigat premiile internationale pentru cel mai bun studio, iar eu sunt martora serviciilor de calitate datorita carora a castigat premiile. Sunt mai mult decat mandra sa fiu model de videochat aici, fiindca acum viata mea are sens si mai multa culoare.

De-a lungul timpului, Manequeen Studio Bucuresti s-a facut unul din cei mai doriti angajatori in randul femeilor, care au venit intr-un numar foarte mare aici, chiar si in cazul in care nu locuiau in Bucuresti. Acest lucru ma flata si pe mine de fiecare data, vazand ca fetele fac eforturi pentru a fi angajate la Manequeen Studio, pentru ca asta insemna ca eu trebuie sa fiu onorata ca ma aflu in cel mai puternic studio si sunt un model de elita pentru cei de aici.

De fiecare data cand un model nou venea, Manequeen Studio o primea cu toata caldura si ii oferea acelasi tratament pe care noi, celelalte modele, deja il aveam. Asa am invatat si eu cat de importanta este egalitatea si respectul reciproc, pentru ca doar aceste lucruri reusesc sa te duca in top si sa te mentina acolo. Manequeen Studio m-a invatat ca fara respect, nu exista nimic, iar orice afacere care nu este bazata pe respect nu are niciun viitor.

Sunt foarte multe valori si calitati umane pe care eu le-am deprins numai aici la Manequeen Studio. Ce e drept, este putin ciudat ca nu am fost invatata dinainte de a veni aici. Dar nu imi este rusine sa recunosc faptul ca Manequeen Studio m-a ajutat sa ma cizelez si sa devin o adevarata domnisoara, demna de admirat si de urmat.

Pentru mine, Manequeen Studio este casa, iar cei de aici, in special managera si echipa sa, imi sunt ca niste parinti spirituali, de la care eu am invatat tot ceea ce stiu astazi. Ei stiu ca prin munca mea si prin daruirea mea le multumesc zilnic pentru ceea ce m-au facut sa devin astazi, pentru ca sunt mandra de mine. Nu cred ca mai exista studio de videochat caruia sa ii pese catusi de putin de nevoile unei angajate. Dar Manequeen Studio nu a fost la fel ca toate, ci mi-a demonstrat ca exceptia face regula. M-a primit in bratele sale si, pe langa castiguri si beneficii, mi-a oferit sustinere si iubire.