Fii si tu un model de elita cu Manequeen Studio

Manequeen Studio

  Nici nu vreau sa imi inchipui cum ar fi viata fara Manequeen Studio. Mi-am gasit linistea si confortul in acest studio. Fusesem model de videochat la un studio mic, la care nu am rezistat nici macar o luna. Mi s-a parut un inceput foarte prost in lumea videochatului si nu am crezut ca voi mai urma acest domeniu.

Eram intr-un apartament foarte mic si inghesuit, iar curatenia trebuia sa o fac eu de fiecare data. Erau zile in care fiecare model era de serviciu si facea curatenie in studio, iar asta mi-a displacut. Dar la Manequeen Studio nu a mai fost asa. Pe langa faptul ca este o cladire imensa, cu cele mai bune dotari si cele mai frumoase amenajari, are angajati pentru orice, care se ocupa de administrarea afacerii si curatenia la ordinea zilei. Aici, eu sunt un model de videochat rasfatat, nu o angajata la curatenie. Manequeen Studio ma apreciaza si ma pretuieste, nu ma pune sa fac treburi inutile, care nu ma ajuta.

Beneficiez de foarte multe lucruri de cand sunt la Manequeen Studio, dar ma bucur in special de profesionalism si corectitudine, care sunt la cele mai ridicate standarde. Vreau sa spun ca de fiecare data cand a fost zi de plata, Manequeen Studio mi-a oferit toti banii, pana la ultimul leu si nu a intarziat sau amanat niciodata plata. La celalalt studio era haotic, modelele primeau banii de mai multe ori pe luna, dar erau in minus, ni se dadeau amenzi si era totul foarte confuz. La Manequeen Studio se stabileste o zi in care primesc banii, iar nimeni nu imi ia nimic din ei. Si nu este vorba tocmai de sume nesemnificative de bani, pentru ca Manequeen Studio ma ajuta sa am castiguri de peste 3.500 de dolari pe luna.

In numai 2 ani de munca la Manequeen Studio am devenit una din cele mai cunoscute modele, fiind in topul celor mai bune. Acest top s-a facut in urma premiilor pe care le-am primit, gratie performantelor pe care le-am avut cu ajutorul celor de la Manequeen Studio. Acum ma bucur de o viata luxoasa, beneficii multiple, un job avantajos, chiar ideal, care ma satisface pe deplin. Nu exista lucru pe care sa mi-l doresc si sa nu-l pot obtine de cand sunt model la Manequeen Studio, cel mai profesionist studio dintre toate, care ma multumeste orice ar fi.