Cum decurge o zi alaturi de Manequeen Studio

Manequeen Studio

Cand cunoscutii mei au aflat ca fac videochat, toata lumea a fost curioasa despre cum este videochatul. Mi se puneau zeci de intrebari si toti se asteptau sa le zic adevarate barfe, cand de fapt, videochatul alaturi de Manequeen Studio nu este altceva decat o placere continua. Este un job normal, numai ca are mult mai multe beneficii decat unul. Fie ca este vorba de avantaje materiale sau de alta natura, videochatul la Manequeen Studio este calea cea mai buna catre succesul profesional al femeilor. Acesta este, de fapt, adevarul despre videochat. Ma amuza sa observ lumea care se agita crezand ca se intampla cine stie ce in aceste studiouri, cand tot ce are loc la Manequeen Studio nu este decat distractia si buna dispozitie.

Oricum, astazi voi povesti cum decurge o zi din viata unui model de videochat alaturi de Manequeen Studio. Pentru a lamuri cateva curiozitati, sunt dispusa sa dezvalui toate lucrurile care au loc intr-o zi din viata mea. Totul incepe dimineata, asa cum incepe ziua fiecarui om, desigur. Dar dimineata mea este speciala pentru ca ma trezesc in propria mea casa, pe care am construit-o cu bani obtinuti la Manequeen Studio. Patul meu urias, cu saltele marca Prestige si cu baldachine din cele mai fine materiale este precum regatul in care ma trezesc si petrec cateva minute privind tot ce ma inconjoara. Candelabrele si oglinzile din camera mea imi arata ca luxul si confortul sunt tot ceea ce am nevoie pentru a fi fericita. Dupa o lunga analiza a tuturor lucrurilor din camera mea, cobor scarile si ma indrept catre baie, unde ma aranjez pentru Manequeen Studio. La iesire, imi iau masina din garaj, pe care o am tot datorita celor de la Manequeen, si ma indrept catre studio.

Ajunsa la studio, ma duc in camera amenajata special pentru modele, in scopul de a ne relaxa. Acolo, imi gasesc prietenele fumand o tigara si bandu-si cafelele. Eu nu obisnuiesc sa beau cafea, dar imi beau ceaiul cu drag cu ele. Dupa ce povestim timp de cateva zeci de minute, fiecare se indreapta catre camera ei de munca. In camera mea de munca, deschid calculatorul si observ cum admiratorii mei online incep sa apara. Acestia ma invaluie cu complimente si cadouri, incat dimineata imi devine automat mai buna. Din una in alta, ma iau in vorba cu diversi parteneri de conversatie, cu care port discutii diferite. Printre acesti parteneri, sunt cei care prefera sa ma complimenteze cu cadouri. Zilnic, primesc cadouri in valoare de 100 sau 200 de dolari de la acestia, ei stiind cat de mult ma incanta asta. Fara sa realizez, timpul meu trece iar cele 8 ore zboara usor. Dupa asta, ma indrept spre casa unde imi petrec timp de calitate cu cei dragi si astept o noua zi alaturi de Manequeen Studio. As putea merge la petreceri sau alte lucruri, dar sunt mai linistita si prefer sa stau mai mult cu persoanele iubite.

Cam asta se intampla intr-o zi din viata mea alaturi de Manequeen Studio, deci videochatul nu ar trebui sa sperie pe nimeni, pentru ca ofera sansa unei vieti luxoase si frumoase.