Iubesc Manequeen Studio, cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti!

Manequeen Studio

 

Nu am fost tratata nicaieri atat de frumos cum sunt tratata la Manequeen Studio. Ajunsesem sa cred ca este normal sa nu fiu apreciata, dar am avut noroc angajandu-ma ca model de videochat la Manequeen Studio. Astfel, mi-am dovedit mie insami ca merit sa fiu tratata ca o regina a frumusetii, sa primesc cele mai frumoase cadouri si foarte multa atentie.

Prima dovada a faptului ca merit ce e mai bun am primit-o la Manequeen Studio. Acestia mi-au oferit un contract legal, prin care imi puteam apara drepturile si primeam discretie si confidentialitate la locul de munca. A fost foarte important pentru mine ca sunt protejata atat de lege, cat si la locul de munca, prin faptul ca identitatea mea se afla in maini bune cu Manequeen Studio. Acesta a fost un semn al respectului, iar pentru faptul ca cei de la Manequeen Studio ma respecta, eu consider ca merit sa am parte de lucruri bune.

Dupa ce m-am angajat, a fost placut sa fiu intampinata de cele mai dragute si intelegatoare femei, care aveau o blandete aparte in privire. Treptat, ele mi-au devenit foarte bune prietene, iar acum nu mi-as imagina viata fara ele si fara Manequeen Studio. Este o adevarata placere sa ma aflu in acest studio, chiar si atunci cand nu lucrez. Vin deseori doar sa beau cafeaua cu fetele sau cu managera, care este o femeie de milioane.

Cand am inceput dupa cateva luni sa am castiguri peste 2.600 de dolari pe luna, am vazut ca intr-adevar merit sa fiu apreciata. Partenerii mei de conversatie m-au ajutat foarte mult in a vedea aceste lucruri. Zilnic, ei ma viziteaza si imi ofera cadouri virtuale care se transforma in bani, imi spun complimente sincere si imi daruiesc momente de neuitat. Vazand ca am atat de multi admiratori, mi-am recapatat increderea in mine. Simt ca sunt frumoasa, demna de respectat si de iubit. Astfel, standardele mele s-au schimbat. Manequeen Studio m-a invatat ca este bine sa am pretentii de la viata, pentru ca asa nu o sa fiu dezamagita niciodata.

Sa fiu model de videochat la Manequeen Studio s-a dovedit a fi cea mai mare realizare a mea. Am parte de un program usor, la dispozitia mea si in functie de necesitatile mele, am prietene si ma bucur de un mediu de munca armonios, castigurile sunt foarte multumitoare … Sunt multe! Foarte multe lucruri de care am parte cu Manequeen Studio, dar ideea pe scurt ar fi: nu mai am probleme, nici financiare si nici sentimentale, pentru ca studioul acesta mi-a oferit tot ce mi-am dorit vreodata.